Det räckte inte hela vägen fram för IFK Malmös damlag som förlorade den avgörande kvalmatchen till division 3 mot Lönsboda GoIF med 1-3 (0-1) och därmed får spela kvar i fyran 2014.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-1 Caroline Lund (passning)

Startelvan, första halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Maja Skans, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Anna Celiz Håkansson – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Xheneta Dedinca, Stephanie Lund, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Nathalie Henningsson (Xheneta Dedinca 16), Camilla Bergström (Maja Skans 25), Rebecka Mellevik (Nathalie Henningsson 70), Emilia Björklund, Nicole Malmqvist.

Startelvan, andra halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Camilla Bergström, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Anna Celiz Håkansson – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Nathalie Henningsson, Maja Skans, Stephanie Lund – Caroline Lund. Avbytare:  Emilia Björklund, Nicole Malmqvist, Rebecka Mellevik, Sandra Persson Möller, Xheneta Dedinca.

Matchens lirare: Ida Lagerqvist.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Rosa tröja/svarta långbyxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Lönsboda GoIF
Matchdräkt: Gröna tröjor/vita byxor/gröna strumpor.
Målvaktens dräkt: Lila tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 50.19.
Speltid, andra halvlek: 46.40.