IF Limhamn Bunkeflo 2007 – IFK Malmö Dam

IFK Malmös damer hade som väntat inget att hämta i den inledande MM-gruppmatchen mot IF Limhamn Bunkeflo 2007. Elitettanklubben vann med förkrossande 21-0 (10-0) trots att "gulingarnas" målvakt, Fredrika Wihdén, stod för en hel del kvalificerade räddningar.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Startelvan, första halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Camilla Bergström, Ida Lagerqvist, Frida Emanuelsson (lk), Oda Jönsson – Helena Matkovic, Maja Skans – Nicole Malmqvist, Jenny Sandén, Emilia Björklund – Xheneta Dedinca. Avbytare: Farah Sobhie (Helena Matkovic 15), Zahra Hosseini (Emilia Björklund 26). 

Startelvan, andra halvlek (4-2-3-1):
 Fredrika Wihdén – Camilla Bergström, Ida Lagerqvist, Frida Emanuelsson (lk), Oda Jönsson – Helena Matkovic, Maja Skans – Zahra Hosseini, Jenny Sandén, Emilia Björklund – Xheneta Dedinca. Avbytare: Farah Sobhie, Nicole Malmqvist.

Matchens lirare: Fredrika Wihdén.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

IF Limhamn Bunkeflo 2007
Matchdräkt: Röda tröjor/svarta byxor/svarta strumpor.
Målvaktens dräkt: Grön tröja/gröna byxor/gröna strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.25.