IFK Malmö Dam – BK Vången 0-6

IFK Malmös division 4-damer får det som väntat svårt att ta sig vidare från MM-gruppspelet. 0-21 i premiären mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 följdes nämligen upp av 0-6 (0-3) i söndagens möte med två nivåer högre placerade BK Vången. 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Startelvan, första halvlek (4-2-3-1): Angelica Landgren – Rebecka Mellevik, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Elina Åberg, Jenny Sandén – Camilla Bergström, Xheneta Dedinca, Helena Matkovic – Emilia Björklund. Avbytare: Oda Jönsson (Xheneta Dedinca 15), Meis Sarmad (Emilia Björklund 35).

Startelvan, andra halvlek (4-2-3-1): Angelica Landgren – Rebecka Mellevik, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Elina Åberg, Jenny Sandén – Camilla Bergström, Xheneta Dedinca, Helena Matkovic – Emilia Björklund. Avbytare: Meis Sarmad, Oda Jönsson. 

Matchens lirare: Jenny Sandén.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Angelica Landgren)

BK Vången
Matchdräkt: Blåa tröjor/vita byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt: Lila tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.  

Speltid, första halvlek: 45.10.
Speltid, andra halvlek: 45.40.