0-32 och noll poäng är facit när IFK Malmös division 4-damer nu har spelat hälften av sina sex matcher i Malmömästerskapets gruppspel. Inte heller mot två nivåer högre placerade Husie IF var "gulingarna" i närheten av att kunna störa, 0-5 (0-2). 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Startelvan, första halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Rebecka Mellevik, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Josefine Björkegren, Malin Tufvesson – Camilla Bergström, Jenny Sandén, Elina Åberg – Kajsa Andersson. Avbytare: Xheneta Dedinca (Malin Tufvesson 4), Zahra Hosseini (Kajsa Andersson 22), Anna Celiz Håkansson (Rebecka Mellevik 28), Emilia Björklund (Xheneta Dedinca 34), Farah Sobhie (Zarah Hosseini 46).

Startelvan, andra halvlek (4-2-3-1):  Fredrika Wihdén – Anna Celiz Håkansson, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Josefine Björkegren, Elina Åberg – Camilla Bergström, Jenny Sandén, Emilia Björklund – Farah Sobhie. Avbytare: Kajsa Andersson; Malin Tufvesson, Rebecka Mellevik, Xheneta Dedinca, Zarah Hosseini.

Matchens lirare: Ida Lagerqvist.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Husie IF
Matchdräkt:
 Gröna tröjor/vita byxor/gröna strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusblå tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.  

Speltid, första halvlek: 45.10.
Speltid, andra halvlek: 45.00.