En riktigt bra sista halvtimme räckte för att IFK Malmö skulle vända och vinna lördagens träningsmatch mot division 2-klubben Högaborgs BK med 3-2 (1-2). Segermålet dröjde dock ända till den 89:e minuten då skyttekungen Jörgen Nilsson höll sig framme på en passning från Armin Pasagic. 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-1 Ghassan Talozi (frispark som sedan nickas in), 2-2 Edis Djugumovic (hörna), 3-2 Armin Pasagic (passning). 

STARTELVORNA

IFK Malmö  (4-3-3): Daniel Pode (lk) – Markus Silfverberg Folkesson, Jens Larsson, Filip Widman, Mattias Hansson – Leutrim Mejzinolli, Armin Pasagic, Damir Becirovic – Edis Djugumovic, Jörgen Nilsson, Ghassan Talozi. Avbytare: William Mårtensson (Ghassan Talozi 59), Ahmedin Sudic (Leutrim Mejzinolli 59), Kevin Lay (Edis Djugumovic 70), Dardan Behrami, Andreas Boman (målvakt)
.
Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvakternas dräkt: Svart träningströja/svarta långbyxor/svarta strumpor (Daniel Pode & Andreas Boman)

Högaborgs BK (4-5-1): Hussein Hamzi – Samuel Akintioye, Fatos Shala, Filip Saganowski, Robin Lantz – Daniel Bennassar, David Panojevic, Jesper Larsson, Jordan Larsson, Akram Mansour – Erik Andersson. Avbytare: Jacob Andersson (Jesper Larsson 19), Emil Nilsson (Fatos Shala 56), Marcus Krmpotic (David Panojevic 63), Victor de Silva (Samuel Akintioye 78), Moustafa Zeidan.

Matchdräkt: Gröna tröjor/svarta byxor/svarta strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Grön tröja/svarta byxor/svarta strumpor. 


IFK Malmö gjorde avspark: Nej.

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.00.