Stabil laginsats av IFK Malmö

Trots en mängd byten i paus och under andra halvlek hade IFK Malmö inte några som helst problem att vinna söndagens träningsmatch mot division 4-klubben FC Trelleborg, 3-0 (1-0).

Björn Ågren, assisterande tränare i IFK Malmö:

En stabil laginsats från IFK:s sida och trots en mängd byten i "Ahmdinhalvtid och i andra halvlek tappade vi inte våra linjer i spelet eller vårt försvarsspel. Vi höll ihop det hela mycket bra, vi är bra tränade och det märktes genom att vi var det starkare laget i slutet av matchen.

I dag luftade vi samtliga 21 spelare i truppen och killarna visade på allvar att man vill vara med och slåss om platserna i premiären. Däremot saknades Jonas Pantelidis som tyvärr är fortsatt skadad och Don Magnusson som valde att avstå spel av personliga skäl.

Nu har vi sista träningsmatchen på onsdag mot division 2-klubben GIF Nike och det blir vårt genrep. Vi väljer nämligen den här gången att inte spela helgen före premiären utan fokuserar istället på att ha bra träningar. Därmed är det upp till killarna att på varje träning visa att man skall vara med mot BK Olympic den 12 april.

Tills vidare hittar ni all statistik här.

Text: Michael Lindholm
Foto: Michael Lindholm 2014