BK Olympic – IFK Malmö 0-8

IFK Malmö fick till en riktig fullträff i division 3-premiären där det blev seger med hela 8-0 (4-0) borta mot den förmodade toppkonkurrenten BK Olympic.
– En perfekt start, sade tränare Malik Sesay till ifkmalmo.se. 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 0-1 Armin Pasagic (passning), 0-2 Mattias Hansson (stolpskott och sedan retur), 0-3 Armin Pasagic (frispark), 0-4 Tobias Rosenlind (passning), 0-5 Markus Silfverberg Folkesson (passning), 0-7 Mattias Hansson (passning), 0-8 Mohamed Ramadan (passning). 

STARTELVORNA

BK Olympic (4-1-3-2): Robin Armandt (lk) – Per Holm, Jetmir Haliti, Medin Zekmani, Carl Gustafsson – Björn Carlsson – Kofi Yeboah Addae, Bassam Ahmad, Andreas Åkerlund – Blerim Mullici, Ken Hansson. Avbytare: Filip Mitrovic (Jetmir Haliti 52), Tarek Bekar (Carl Gustafsson 52), Safet Besic (Ken Hansson 65), Astrit Seljmani, Jamil Ali Ahmed Hassan, Saber Azizi, Haris Hakimi (målvakt). 

Matchdräkt: Gröna tröjor/gröna byxor/gröna strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Svart tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Robin Armandt).


IFK Malmö (4-3-3): Andreas Boman  – Johan Åkesson (lk), Jens Larsson, Filip Widman, Mattias Hansson – Armin Pasagic, Mohamed Ramadan, Tobias Rosenlind – Markus Silfverberg Folkesson, Jörgen Nilsson, Edis Djugumovic. Avbytare: Martin Ingelsson (Edis Djugumovic 61), Ghassan Talozi (Markus Silfverberg Folkesson 61), Damir Becirovic (Tobias Rosenlind 61), Ahmedin Sudic, Kevin Lay, Leutrim Mejzinolli, Mattias Silfverberg Folkesson. 

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Svart träningströja/svarta långbyxor/svarta strumpor (Andreas Boman).

IFK Malmö gjorde avspark: Ja

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.07.

MATCHENS LIRARE

BK Olympic: Björn Carlsson.

IFK Malmö: Jörgen Nilsson. 

FOTNOT. Mohamed Ramdanas 6-0-mål kom på straff efter att Edis Djugumovic blivit fälld av Tarek Bekar.