Svedala IF – IFK Malmö Dam 5-0

Sämre förutsättningar kan man inte ha. Med flera sista minuten-avhopp på grund av sjukdom tvingades IFK Malmös damlag endast ställa upp med tio spelare i söndagens division 3-match och föll, 0-5 (0-1), borta mot Svedala IF.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Starttian, första halvlek (3-2-3-1): Angelica Landgren – Lina Silverberg, Ida Lagerqvist, Oda Jönsson – Fredrika Wihdén, Frida Emanuelsson (lk) – Camilla Bergström, Josefine Björkegren, Elin Hansson – Helena Matkovic. Avbytare: –

Starttian, andra halvlek (3-2-3-1): Angelica Landgren – Lina Silverberg, Ida Lagerqvist, Oda Jönsson – Fredrika Wihdén, Frida Emanuelsson (lk) – Camilla Bergström, Josefine Björkegren, Elin Hansson – Helena Matkovic. Avbytare: –

Matchens lirare: Ida Lagerqvist.

Matchdräkt: Gula tröjor/svarta byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Angelica Landgren).

Svedala IF
Matchdräkt: Blåa tröjor/vita byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 46.00.
Speltid, andra halvlek: 46.10.