Tiden höll på att rinna ut för division 3-nykomlingen IFK Malmö. Då klev skyttekungen Jörgen Nilsson fram på en straff i 90:e minuten och sänkte Staffanstorps GIF med sitt tredje mål för dagen, 3-2 (2-1).
– Onödigt spännande, sade tränare Malik Sesay till ifkmalmo.se. 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-0 Mohamed Ramadan (inspel), 2-0 Mohamed Ramadan (passning).

STARTELVORNA

IFK Malmö (4-3-3): Andreas Boman  – Johan Åkesson (lk), Jens Larsson, Filip Widman, Markus Silfverberg Folkesson – Armin Pasagic, Mohamed Ramadan, Tobias Rosenlind – Martin Ingelsson, Jörgen Nilsson, Edis Djugumovic. Avbytare: Mattias Silfverberg Folkesson (Mohamed Ramadan 56), Leutrim Mejzinolli (Markus Silfverberg Folkesson 66), Damir Becirovic (Tobias Rosenlind 77), Ahmedin Sudic, Don Magnusson, Ghassan Talozi, Daniel Pode (målvakt).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvakternas dräkt: Grön tröja/gröna byxor/svarta strumpor (Andreas Boman & Daniel Pode).

Staffanstorps GIF (4-4-2):
 Thomas Munck af Rosenschöld – Christoffer Lundin, Pontus Oor (lk), Emil Karlsson, David Åstrand – Joakim Nilsson, Niklas Olsson, Oscar Ahlgren, Eremal Zejnullahu – David Nilsson, Tobias Persson. Avbytare: Jonathan Nilsson (Joakim Nilsson 55), Markus Oor (David Nilsson 60), Marcus Lundberg (Christoffer Lundin 70), Oscar Jarming, Gustav Sjöberg (målvakt).

Matchdräkt: Röda tröjor/blåa byxor/röda strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Svart tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Thomas Munck af Rosenschöld).


IFK Malmö gjorde avspark: Ja

Speltid, första halvlek: 45.50.
Speltid, andra halvlek: 50.19.

MATCHENS LIRARE

IFK Malmö: Jörgen Nilsson. 

Staffanstorps GIF: -. 

FOTNOT. Jörgen Nilssons 3-2-mål kom på straff efter att han själv blivit fälld minuten innan.