En mängd heta chanser och stort bollinnehav räckte inte för toppkrigande IFK Malmö som saknade skärpan fullständigt i division 3-mötet med Husie IF, 0-1 (0-1). 

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

STARTELVORNA

IFK Malmö (4-3-3): Daniel Pode (lk) – Jens Larsson, Ahmedin Sudic, Filip Widman, Markus Silfverberg Folkesson – Mattias Silfverberg Folkesson, Mohamed Ramadan, Armin Pasagic  – Martin Ingelsson, Jörgen Nilsson, Edis Djugumovic. Avbytare: William Mårtensson (Martin Ingelsson 34), Leutrim Mejzinolli (Mattias Silfverberg Folkesson 69), Dardan Behrami, Ghassan Talozi, Johan Åkesson, Tobias Rosenlind, Andreas Boman (målvakt).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvakternas dräkt: Grön tröja/gröna byxor/vita strumpor (Daniel Pode & Andreas Boman).


Husie IF (X-X-X): Christopher Mikael Fröjd – Mattias Nilsson, Hamza Khodr, Firat Sahan (lk), Lucas Horntvedt, Kevin Nilsson, Rasmus Sandén, Joakim Holmberg, Almin Kulic, Kevin Petersson, Mohammed Ryahi. Avbytare: Omid Hushmand (Almin Kulic 69), Mattias Jönsson (Mohammed Ryahi 77), Ersan Mujevic (Rasmus Sandén 80), Johan Hallgren, Rickie Hagel, Jonas Nord (målvakt).      

Matchdräkt: Gröna tröjor/svarta byxor/gröna strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Orange tröja/svarta byxor/orangea strumpor (Christopher Mikael Fröjd).

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.

Speltid, första halvlek: 46.00.
Speltid, andra halvlek: 49.00.

MATCHENS LIRARE

IFK Malmö: William Mårtensson. 

Husie IF: Christopher Mikael Fröjd.