IFK Malmös damlag spelade oavgjort, 1-1 (0-1), i söndagens bortamatch mot jumbon i division 3 Sydvästra, Korpen Malmö IF.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Startelvan, första halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Cecilia Isaksson, Camilla Bergström, Maja Skans –  Caroline Möller – Frida Emanuelsson (lk), Malin Tufvesson, Ida Lagerqvist, Sandra Persson Möller – Josefine Björkegren, Helena Matkovic. Avbytare: Therese Broddesson (Sandra Persson Möller 23), Jenny Svensson (Malin Tufvesson 46), Leotrim Beqiri (Helena Matkovic 46), Mimmie Wetterholtz (Sandra Persson Möller 71) Nathalie Akyea Agyekum (Maja Skans 71).

Startelvan, andra halvlek (3-1-4-2): Fredrika Wihdén – Cecilia Isaksson, Camilla Bergström, Maja Skans – Caroline Möller – Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Jenny Svensson, Sandra Persson Möller – Josefine Björkegren, Leotrime Beqir. Avbytare: Helena Matkovic, Malin Tufvesson, Mimmie Wetterholtz, Nathalie Akyea Agyekum, Therese Broddesson.

Matchens lirare: Josefine Björkegren.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Korpen Malmö IF
Matchdräkt:
 Blåa tröjor/blåa byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt: Grön tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Nej  

Speltid, första halvlek: 45.10.
Speltid, andra halvlek: 46.17.