Ny 1-0-vinst för U19

Toppkrigande IFK Malmös U19 fortsätter att vinna knappt i juniorlagsserien division 2 Södra där man på söndagen tog sin fjärde raka seger i bortamötet med BK Höllviken, 1-0 (0-0). Precis som i matchen innan var det Hamza El Mohamad som blev segerskytt.

Anes Mravac, assisterande tränare för IFK Malmös U19:

Enligt min kollega Erhad Zekic var det en otroligt disciplinerad insats av hela laget. En laginsats där vi hade tålamod i försvarsspelet och jobbade tillsammans mot seriens i dagsläget bästa motståndare. Vårt läge fick vi i andra halvlek som Hamza El Mohamad kliniskt utnyttjade.

Samtliga ska ha beröm för denna prestation, men extra plus går till den seriedebuterande målvakten Josef Habainy och Ali Cheaib som agerade mur i backlinjen. Träningarna med A-laget, som våra spelare har då och då, börjar bära frukt. Det är män vi ser på planen i dag och inga pojkar.

Tills vidare hittar ni all statistik här.

Text: Michael LIndholm