Ågren summerar våren

Så har vi avverkat vårsäsongen, och efter tolv matcher har vi åtta vinster, varav tre storsegrar (BK Olympic 8-0 samt Hittarp och Hyllie 6-2). En oavgjord mot Eket och så tre förluster IFK Trelleborg 0-4, Husie 0-1 och seriefinalen mot Österlen 2-3. Vi har hållit nollan i tre matcher, samt en målskillnad på 37-19.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att vi har en andraplacering i tabellen. Detta får vi vara nöjda med som nykomlingar i division 3. Inför hösten är vi ett av topplagen och skall så vara när serien sammanfattas i oktober!

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till våra sponsorer, styrelsen, frivilliga och vår publik som hjälpt till under matcherna.

Vi tar nu ett välbehövligt uppehåll och ses återigen den 2 augusti då vi ställs mot BK Olympic på Malmö Stadion.

Trevlig sommar och på återseende!
Björn Ågren, tränare