Nyhetets rubrik nummer 2

Malik Sesay, huvudtränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till lördagens träningsmatch hemma mot division 3-klubben Hyllie IK.
 
Mer information kommer under fredagen.

Avspark sker klockan 13.00 på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Henrik Bäckström – Ahmedin Sudic, Alan Asaad, Andreas Persson, Anes Mravac (lk), Anton From, Armin Pasagic, Daniel Nilsson (provspelare från Nosaby IF), Demokrat Maxhuni (provspelare), Evvel Husic, Filip Widman, Fredrik Jönsson, Martin Ingelsson, Mohammad El-Kayed, Otto Sztojka, Tobias Rosenlind, Saban Pehilj (provspelare från KSF Prespa Birlik), Simon Kralj, William Tonji Ngounou (provspelare från Bosnien Hercegovina SK). Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Michael Lindholm