Inför IFK Malmö – Husie IF

Bara två dagar efter den övertygande insatsen i mötet med seriekonkurrenten Torns IF spelar IFK Malmö på lördagen sin sista träningsmatch hemma mot division 3-klubben Husie IF.

Match igen, nu mot Husie och det känns bra i truppen. Det finns lite småsvanker och sjukdom, men vi matchar ett bra lag och ser fram emot att fortsätta bygga vidare på vårt spel. Som alltid är det fokus på hundraprocentig inställning och att jobba för varandra, därefter faller spelet på plats.

Väl mött på Malmö Stadion plan 9 med avspark klockan 14.00.

Truppen: Daniel Pode – Adriano Kalisiak, Alan Asaad, Anes Mravac (lk), Anton From, Armin Pasagic, Damir Becirovic, Daniel Nilsson, Dardan Burrniku, Evvel Husic, Fredrik Jönsson, Martin Ingelsson, Mohammad El-Kayed, Saban Pehilj, Simon Kralj, Tobias Rosenlind. Tillkommer två spelare från U19-laget. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.45 i klubblokalen på Malmö Stadion.

Text: Malik Sesay, huvudtränare