Framför din åsikt på ifkmalmoforum.se

Ni vet väl om att det finns ett fristående supporterforum för alla gulingar? Detta hittar ni på ifkmalmoforum.se, på vilket man kan framföra åsikter, synpunkter, ros, ris och allsköns pladder eller skvaller för allt som händer eller icke-händer i och omkring Malmökamraterna, dess spelare, ledare, medlemmar och supportrar.

I dessa snabba tidevarv, där mycket sker öppet och utan självkritik, men också tyst och insynsfritt, måste föreningens många starka viljor få komma till tals. Även utrymme för svar och kommentarer måste naturligtvis beredas.

Så varmt välkomna att debattera på forumet, dock helt fristående från södertvåans bästa hemsida (om vi får säga det själv). Skriv, tyck, beröm och kritisera, men använd ett vårdat språk utan osanningar, osakligheter och personpåhopp. Administratörerna förbehåller sig alltid rätten att ta bort inlägg som inte följer reglerna.