Inför IFK Malmö – Österlen FF

Två raka förluster ska följas av en triumf då division 2-klubben IFK Malmö på lördagen matchar hemma mot Österlen FF. Ett nykomlingsmöte som dessutom ger möjlighet till revansch för nederlaget i fjolårets stenhårda seriesegerkamp.

""Ny match och nya tag, dessutom en väldigt inspirerande uppgift för oss som var med förra året. Våra motståndare bokstavligen stal segern från oss i sista minuten. Det var en jobbig förlust är det minsta man kan säga…

Vi ser fram emot matchen och hoppas vi lärt oss av våra misstag, framför allt måste vi vara fullt manskap så kan vi spela vårt eget spel – vilket vi kan och är bra på.

Men IFK Malmö har trots allt tappat nästan ett helt lag sedan förra hösten, då vi var riktigt bra. Det tar tid att bygga upp igen, vi är dock på väg men det krävs tålamod.

Nu ger vi Österlen en rejäl fajt och krigar för poängen i morgon.

Väl mötta!

Text: Malik Sesay, huvudtränare
Foto: Michael Lindholm 2015

MATCHGUIDE

Avspark: 15.00

Plats: Malmö Stadion.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – , 2. Andréas Persson, 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac (lk), 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 12. Daniel Nilsson, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Anton From (avstängd), Jatto Camara (bruten fot.

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.