Inför Nosaby IF – IFK Malmö

Efter tre raka förluster är det ett något stukat IFK Malmö som på lördagen beger sig till Kristianstadtrakten för att försöka vända trenden borta mot poänglösa division 2-jumbon Nosaby IF.

""Ytterligare en tuff match mot Nosaby – ett lag som måste vinna, men vi ska sälja oss dyrt i eftermiddag. Drabbningen senast var ett fall framåt, där vi förlorade på individuella misstag. Som vi skall slipa bort och ge hundra procent för varandra.

Vi tänker svara för en stark prestation på Nya Wallbjörka, sedan får vi se vad resultatet blir. Men det har varit en bra träningsvecka och vi är åter redo för spel.

Text: Malik Sesay, huvudtränare
Foto: Senad Honic 2015

MATCHGUIDE

Avspark: 14.00.

Plats: Nya Wallbjörka.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – , 2. Andréas Persson, 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 12. Daniel Nilsson, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Anton From (avstängd), Jatto Camara (bruten fot).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.