Inför IFK Malmö – IFK Hässleholm

Division 2-klubben IFK Malmö växlade senast in på rätt spår igen genom att spela oavgjort, 1-1 (1-0), i bortamötet med Nosaby IF. Ett positivt tecken inför onsdagskvällens prestigefyllda kamratderby mot IFK Hässleholm på Malmö IP.

Dags för match mot kamraterna från Hässleholm och det ser vi verkligen fram emot.

Vi lyfte oss flera steg i förra drabbningen, särskilt vad gäller inställning och defensivt, men vi vet att vi inte är färdiga ännu – det tar tid att bygga nytt. Men några fler friska och skadefria gör att det blir bättre och bättre. Vi kör vidare med samma fart och tro på oss själva.

Välkomna alla trogna gulingar.

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Plats: Malmö  IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – , 2. Andréas Persson, 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 12. Daniel Nilsson, 13. Martin Ingelsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Anton From (avstängd), Fredrik Jönsson (sjuk), Jatto Camara (bruten fot).

Matchen sänds i IFK Malmös webb-TV med start klockan 18.55. Pris: 99 kronor. 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.