Inför IFK Berga – IFK Malmö

Fyra poäng på två matcher innebär en klart stigande formkurva hos division 2-klubben IFK Malmö som på lördagen åker till Kalmar för nytt kamratderby mot IFK Berga.

""Vi ser fram emot en tuff drabbning i Kalmar mot ett lag som satsat för att tillhöra toppen av årets serie. Det är gott självförtroende och glädje i truppen som dock störs av en del avstängningar och sjukdomar. Men trots detta vill jag  påstå att det är ett starkt och hungrigt IFK Malmö som åker upp i morgon.

Så väl mött då.

Text: Malik Sesay, huvudtränare
Foto: Senad Honic 2015

MATCHGUIDE

Avspark: 14.00

Plats: Bergaviks IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani,, 5. Anes Mravac, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 12. Daniel Nilsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Andréas Persson (avstängd), Damir Becirovic (sjuk), Jatto Camara (bruten fot), Martin Ingelsson (avstängd), Simon Kralj (bortrest).

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 07.45 i klubblokalen på Malmö Stadion