Inför IFK Malmö – BW90 IF

Division 2-nykomlingen IFK Malmö jagar revansch efter 0-5-chocken borta mot IFK Berga när man på lördagen tar emot BW90 IF hemma på Malmö IP.

Det är bara en sak som gäller och det är revansch för förra helgens fadäs mot IFK Berga. Så dåligt får det inte se ut och nu skall vi ut och sälja oss dyrt i drabbningen med BW90, absolut inget annat gäller.

Väl mött trogna supportrar, ni behövs!

Forza "di gule".

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 14.00.

Plats: Malmö  IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – 2. Andréas Persson, 3. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Indisponibla: Alan Asaad (avstängd), Jatto Camara (bruten fot).

Matchen sänds i IFK Malmös webb-TV med start klockan 13.55. Pris: 99 kronor. 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.