Inför IFK Malmö – Kristianstad BoIS

IFK Malmö går på onsdagen in i årets distriktsmästerskap med sextondelsfinal hemma mot division 4-klubben Kristianstad Bois.

DM-match mot Kristianstad BoIS och samtidigt en ypperlig chans för flera att visa upp sig. Det ska bli spännande att se några av ungtupparna spela även om vi som alltid går för seger där division 1-klubben Eskilsminne IF väntar vid avancemang.

Det hoppas vi på, så väl mött onsdag kväll.

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Plats: Malmö IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 12. Ali Amer Rashid Al-Sultani, 14. Fredrik Jönsson, 15. Ali Hasan, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 20. Simon Kralj, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren.

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.