Inför IFK Malmö – FK Karlskrona

Tre raka kryss ska helst inte bli ett fjärde för division 2-nykomlingen IFK Malmö, som på lördagen möter tippade seriesegerkandidaten FK Karlskrona hemma på Limhamns IP.

Ny match i serien och detta mot seriefavoriten Karlskrona, som blir en tuff men samtidigt stimulerande uppgift. Efter flera bra resultat och en höjning spelmässigt, så känns det inspirerande att spela i eftermiddag. Tufft matchande på sistone, men att möta kvalificerat motstånd kan ha sina fördelar.

Så väl mötta på Limhamns IP.

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 14.00

Plats: Limhamns IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – 2. Andréas Persson, 4. Damir Becirovic, 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 21. Demokrat Maxhuni, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren

Indisponibla: Anes Mravac (knäskadad), Daniél NIlsson, Jatto Camara (bruten fot), Simon Kralj (ljumskskadad).

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.15 i klubblokalen på Malmö Stadion.