Inför IFK Malmö – Torns IF

IFK Malmö jagar revansch på dubbla fronter när man på tisdagen avslutar vårspelet i division 2 Södra Götaland med hemmamatch mot Torns IF.

Revansch är ordet för dagen och det gäller framför allt den nesliga förlusten mot Torns IF tidigare i våras. Vi är bättre än så och har fått tillbaka vårt go i laget, så nu ska vi bjuda upp till kamp på tisdagskvällen.""

Väl mötta, gulingar!

Text: Malik Sesay, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00

Plats: Malmö IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Daniel Pode – 4. Damir Becirovic, 5. Anes Mravac (lk), 6. Adriano Kalisiak, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson, 11. Anton From, 12. Daniél NIlsson, 13. Martin Ingelsson, 14. Fredrik Jönsson, 15. Mohammad El-Kayed, 16. Filip Widman, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 22. Evvel Husic. Ledare: Malik Sesay och Björn Ågren

Indisponibla: Andréas Persson (avstängd), Demokrat Maxhuni (privata skäl), Jatto Camara (bruten fot), Simon Kralj (ljumskskadad).

Matchen går att följa via IFK Malmös Twitter (@ifkmalmofotboll).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.