Inför Österlen FF

En oerhört viktig match mot ett svårspelat Österlen! Vi förlorade 3 gånger i rad mot Österlen och vill gärna bryta den trenden imorgon. Efter lite skador och sjukdomar i truppen under veckan har vi inför morgondagens match alla tillgängliga och är väl förberedda att slåss om viktiga poäng imorgon! Vi väntar fortfarande på första vinsten på bortaplan för i år och ska slå ihopa våra hjärtan till ett stort gult hjärta och försöka ta med oss hem hela potten!
.""

Väl mötta, gulingar!

Text: Anes Mravac, huvudtränare

MATCHGUIDE

Avspark: 15.00

Plats: Skillinge IP.

Truppen: 1. Henrik Bäckström, 18. Jack Tromp –  3. Mohamed Rahme, 4. Damir Becirovic, 5. Andreas Persson, 6. Adriano Kalisiak, 7. Dardan Burrniku, 8. Armin Pasagic, 9. Jörgen Nilsson,   10. Shaban Pehilj, 13. Martin Ingelsson, 14. Max Nordlinder, 15. Mohammed El-Kayed, 17. Alan Asaad, 19. Tobias Rosenlind, 22. Evvel Husic, 23. Ali Hasan,
Ledare: Anes Mravac och Abdel Shalaby

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.45 i klubblokalen på Malmö Stadion.