Tennissiffror när Halmia besegrades i premiären

IFK Malmö

IFK Malmö besegrade IS Halmia med 6-0 i träningsmatchspremiären.

Matchen började bra för Malmökamraterna och redan i den 13:e minuten gjorde nyförvärvet från Ystads IF, Henrik Nebrelius, med allsvenska meriter från Häcken 1-0. Sedan fortsatte det med 2-0 i den 23:e minuten genom ett annat nyförvärv, Fredrik Sandell från Malmö BI. Fredrik har allsvenska meriter från Trelleborgs FF. Efter det så fortsatte målgörandet från IFK:s sida. I paus stod det 5-0 och då hade tre mål kommit från Fredrik Sandell. Målvakt i den första halvleken var nyförvärvet från Trelleborgs FF, Frederick Enaholo.

I den andra halvleken bytte ”di gule” en del spelare och det utmärkta spelet från den första halvleken kom av sig. Den andra halvleken var jämn och Halmia var mycket nära att sätta bollen i målet. Bollen låg på mållinjen, men IFK klarade upp det till sist. I stället vann Malmökamraterna även den andra halvleken efter ett mål av Henrik Nebrelius i matchens sista skälvande sekunder. I andra halvlek satte IFK in nyförvärvet från Lödde, Jonas Strandh i målet. Han hade mer att göra än första halvlekens målvakt Frederick Enaholo som i princip inte hade något att göra. Extra plus i ”di gule” till Fredrik Sandell och Henrik Nebrelius.

IFK Malmö – IS Halmia 6-0 (5-0)
Arena: Malmö Stadion plan 4.
Publik: Uppgift saknas.
Domare: Uppgift saknas.
Mål: 1-0 (13) Henrik Nebrelius, 2-0 (23) Fredrik Sandell, 3-0 (30) Baskim Sopi, 4-0 (38) Fredrik Sandell, 5-0 (45) Fredrik Sandell, 6-0 (90) Henrik Nebrelius.
Varningar, IFK Malmö: 
Utvisningar, IFK Malmö

Startelvan (4-4-2): Frederick Enaholo – Anders Jemail, Baskim Sopi, Joel Lindqvist, Dejan Lukanic – Henrik Nebrelius, Johan Åkesson, Jörgen Svensson, Eric Fischbein – Magnus Eriksson, Fredrik Sandell. Avbytare: Andreas Eriksson, Goran Popovski, Håkan Dahlberg, Martin Alm, Roger Nilsson, Jonas Strandh (målvakt).

Matchens lirare, IFK Malmö: Fredrik Sandell.