Martin Larsson, frÄn Malmö FF har skrivit pÄ för IFK. För övrigt lite andra nyheter om lÀget med de tÀnkbara nyförvÀrven.

Martin Larsson, 20-Ă„ring frĂ„n Malmö FF Ă€r spelklar för IFK Malmö under innevarande sĂ€song sedan MFF och IFK kommit överens om lĂ„nevillkoren. Martins moderklubb Ă€r Nike och bor i Åkarp. Martin har gĂ„tt ut som gymnasieekonom pĂ„ Borgarskolan i Malmö. Martin kom till MFF som 12-Ă„ring och spelade 1999 fem matcher i A-laget och gjorde ett mĂ„l. Under Ă„ren har han representerat Sveriges pojklandslag vid 19 tillfĂ€llen och juniorlandslaget vid 11 tillfĂ€llen. Han Ă€r ytter- och innermittfĂ€ltare och lika sĂ€ker pĂ„ bĂ€gge fötterna.

Martin kommer att fightas om en plats i vÄrt A-lag i den mycket erfarna och lovande A-truppen.

Det Àr nu klart att Balkan kommer att behÄlla Goran Popovski. Balkan har varit mycket angelÀgna att behÄlla Goran och förhandlingarna har avslutats i god sÀmja.

Vi har fÄtt ett mycket lovande och intressant nyförvÀrv, som dock inte kommer att spela för IFK under innevarande sÀsong. Det Àr den unge Johan Isgren, ett namn som förpliktar. Johans morfar Àr den i IFK legendariska Stig Isgren.

Förhandlingarna med Lödde avseende mÄlvakten Jonas Strandh Àr Ànnu inte avslutade.

Förhandlingar pÄgÄr Àven med Andreas Eriksson frÄn Nybro. Andreas avlutar i Är sina studier pÄ LÀrarhögskolan i Malmö. Andreas spelade förra Äret för Nybro och gjorde ett mÄl i division 2, nÀr Nybro var mycket nÀra att vinna sin serie.