Martin Larsson, från Malmö FF har skrivit på för IFK. För övrigt lite andra nyheter om läget med de tänkbara nyförvärven.

Martin Larsson, 20-åring från Malmö FF är spelklar för IFK Malmö under innevarande säsong sedan MFF och IFK kommit överens om lånevillkoren. Martins moderklubb är Nike och bor i Åkarp. Martin har gått ut som gymnasieekonom på Borgarskolan i Malmö. Martin kom till MFF som 12-åring och spelade 1999 fem matcher i A-laget och gjorde ett mål. Under åren har han representerat Sveriges pojklandslag vid 19 tillfällen och juniorlandslaget vid 11 tillfällen. Han är ytter- och innermittfältare och lika säker på bägge fötterna.

Martin kommer att fightas om en plats i vårt A-lag i den mycket erfarna och lovande A-truppen.

Det är nu klart att Balkan kommer att behålla Goran Popovski. Balkan har varit mycket angelägna att behålla Goran och förhandlingarna har avslutats i god sämja.

Vi har fått ett mycket lovande och intressant nyförvärv, som dock inte kommer att spela för IFK under innevarande säsong. Det är den unge Johan Isgren, ett namn som förpliktar. Johans morfar är den i IFK legendariska Stig Isgren.

Förhandlingarna med Lödde avseende målvakten Jonas Strandh är ännu inte avslutade.

Förhandlingar pågår även med Andreas Eriksson från Nybro. Andreas avlutar i år sina studier på Lärarhögskolan i Malmö. Andreas spelade förra året för Nybro och gjorde ett mål i division 2, när Nybro var mycket nära att vinna sin serie.