Klar seger för "di gule" i genrepet

"Di gule" besegrade Skene med klara 4-1 i genrepet inför höstpremiären. Skene spelar i division 2 Västra Götaland.

Matchen började bra för "di gule". Redan i den 5:e minuten gjorde Jörgen Svensson 1-0. Båda lagen skapade en del chanser bl a så hade "di gules" Roger Nilsson ett bra skott. I den 28:e minuten ökade Henrik Nebrelius på till 2-0 efter att ha skjutit mellan benen på målvakten. Resten av halvleken skapade båda lagen en del chanser bl.a. kom en Skene-spelare fri med IFK-målvakten Martin Lundin men han gjorde en jätteräddning.

I den andra halvleken skapade båda lagen en del chanser innan Magnus Eriksson i den 66:e minuten sprang igenom Skenes försvar och sköt in 3-0. I den 79:e minuten dribblade sig Henrik Nebrelius igenom Skenes försvar och passade till Magnus Eriksson som gjorde 4-0. Skene fick ett tröstmål i den 81:e minuten. I "di gule" debuterade Martin Lundin och Dusko Radinovic. Martin Lundin skötte sig bra och gjorde en del fina räddningar. Bäst i "di gule" var enligt mig själv Magnus Eriksson.

Glenn Holgersson kom in igen i den 78:e minuten, ut gick Fredrik Sandell.

Hometeam: IFK MALMÖ
Hometeam form: –
Awayteam: SKENE IF
Awayteam form: –
Scorehalf: 2-0
Scorefull: 4-1
Arena: Malmö Stadion
Crowd: 0
Referee: –
Goal: 1-0 (5) Jörgen Svensson, 2-0 (28) Henrik Nebrelius, 3-0 (66) Magnus Eriksson, 4-0 (79) Magnus Eriksson
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: Magnus Eriksson
Awaympv: –
Hometeam Squad: Martin Lundin

Glenn Holgersson
Baskim Sopi
Roger Nilsson
Henrik Nebrelius
Jörgen Svensson
Magnus Eriksson
Fredrik Sandell
Dennis Nilsson
Dusko Radinovic
Dejan Lukanic
Hometeam Sub: Johan Åkesson (Dennis Nilsson 42)
Eric Fischbein (Glenn Holgersson 46)
Martin Alm (Johan Åkesson 68)
Bo Theander (målvakt)
Awayteam Squad: –
Awayteam Sub: –