Martin Lundin klar för "di gule"

"Di gules" målvaktsproblem kan vara över. Den förre Kirsebergsmålvakten Martin Lundin blev sent i går kväll klar för IFK Malmö. Ordföranden i Rolf Axel Nordström skyndade sig sedan till Centralen för att i sista stund posta övergångshandlingarna till Svenska Fotbollsförbundet.

Martin blir spelklar till matchen mot Helsingborgs S:a den 4 augusti. Martin Lundin behövs främst under tiden de andra målvakterna Frederick Enaholo och Jonas Strandh blir friska från sina skador. Martin har skrivit kontrakt med IFK till 23 augusti då Frederick Enaholo förhoppningsvis hunnit bli frisk. Om han inte hunnit bli frisk kan det bli tal om en fortsättning.

Björn Levin från TFF var länge ett alternativ men när det stod klart att TFF skulle förlora Daniel Andersson så blev det inget. Martin Lundins övergång blev möjlig tack vare Malmö Bollunion där Kirseberg, MBI och TFF ingår förutom IFK Malmö.