Segersviten bruten för "di gule"

"Di gules" långa segersvit med fem raka segrar bröts efter att Hässleholm klarat 2-2 efter stor dramatik. IFK Malmö behåller ledningen i Södertvåan, en poäng före Falkenberg.

I den 8:e minuten hade Glenn Holgersson en farlig frispark. Magnus Eriksson gjorde 1-0 till "di gule" i den 23:e minuten efter att Henrik Nebrelius passat. Resten av halvleken var jämn men "di gule" hade de flesta och de bästa målchanserna.

I den 52:e minuten hade "di gules" Baskim Sopi ett bra skott. 4 minuter senare kvitterade Hässleholm genom Fredrik Johansson. IFK pressade och skapade en del chanser. I den 68:e missade Henrik Nebrelius ett friläge och i den 71:e minuten missade Fredrik Sandell ett bra läge.

Hässleholm hade några chanser dock inte så farliga. I den 88:e minuten fick "di gule" in ett mål men det dömdes bort för offside. På övertid kom äntligen "di gules" 2-1 mål, då Henrik Nebrelius gjorde ett riktigt drömmål från ca 35 meter. Det var enligt mig årets snyggaste mål! Men glädjen varade inte länge för "di gule". Anfallet efter gick Hässleholm upp och kvitterade efter att bollen tagit stolpe in. Målet signerades Henrik Edfors.

Nu kommer vi igen och slår Högaborg på lördag den 9/9 kl 15.00 på Harlyckan i Helsingborg. Kom dit och heja på "di gule" på sin fortsatta resa mot Superettan!

Hometeam: IFK MALMÖ
Hometeam form: –
Awayteam: IFK HÄSSLEHOLM
Awayteam form: –
Scorehalf: 1-0
Scorefull: 2-2
Arena: Malmö IP
Crowd: 525
Referee: Christer Abrahamsson, Johannishus, Magnus Jönsson Karlskrona, Pierre Crambe, Karlskrona
Goal: 1-0 (23) Magnus Eriksson, 1-1 (56) Fredrik Johansson, 2-1 (90) Henrik Nebrelius, 2-2 (90) Henrik Edfors
Homewarning: Marcus Nilsson
Home sent of: –
Homempv: Baskim Sopi
Awaympv: –
Hometeam Squad: Martin Lundin

Jonas Danielsson
Glenn Holgersson
Baskim Sopi
Henrik Nebrelius
Jörgen Svensson
Magnus Eriksson
Anders Jemail
Dusko Radinovic
Joel Lindqvist
Marcus Nilsson
Hometeam Sub: Eric Fischbein (Dusko Radinovic 63)
Fredrik Sandell (Magnus Eriksson 63)
Dennis Nilsson
Roger Nilsson
Jonas Strandh (målvakt)
Awayteam Squad: –
Awayteam Sub: –