"Di gule" behåller serieledningen efter att ha blivit mållöst mot Högaborg på Harlyckan inför endast 170 åskådare. Helsingborgs Södra ligger tvåa en poäng efter, Falkenberg ligger trea också en poäng efter men med sämre målskillnad är Södra.

IFK började inte bra och det var Högaborg som hade spelet. Det blev bättre efter hand och i den 28:e minuten var Magnus Eriksson fri men målvakten räddade. I 43:e minuten var Henrik "Henke" Nebrelius fri men även denna gången räddade Högaborgs målvakt Patrik Svensson. Båda lagen hade några chanser var men det var IFK som hade de farligaste.

I den 58:e minuten var Henrik Nebrelius fri men det blev inget av det. Det var jämt halva andra halvlek men sedan tog IFK över lite. "Di gule" pressade och skapade en hel del chanser men lyckades inte få in bollen. Resultat var inte rättvist. Skulle något lag vunnit skulle det vara IFK om man ser till chanserna men det gäller att göra mål också! IFK har en tendens att göra mindre bra prestationer mot bottenlag.

Kom igen nu IFK och vinn resterande matcher. Redan på tisdag den 12/9 är det match igen då "di gule" tar emot BK Flagg i MM-FINALEN kl 18.30 på Malmö IP. På söndag den 17/9 är det sedan dags för seriematch mot Karlskrona AIF kl 16.00 på Malmö IP.

Kom och heja fram "di gule" till seger i båda matcherna

Hometeam: HÖGABORGS BK
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 0-0
Scorefull: 0-0
Arena: Harlyckans IP
Crowd: 170
Referee: Peter Arnesson, Växjö, Niclas Ångman, Braås, Anders Madesten, Växjö
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: Baskim Sopi
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Martin Lundin

Jonas Danielsson
Baskim Sopi
Eric Fischbein
Henrik Nebrelius
Jörgen Svensson
Magnus Eriksson
Fredrik Sandell
Anders Jemail
Joel Lindqvist
Marcus Nilsson
Awayteam Sub: Dusko Radinovic (Fredrik Sandell 72)
Roger Nilsson (Magnus Eriksson 82)
Dennis Nilsson (Eric Fischbein 86)
Johan Åkesson
Jonas Strandh (målvakt)