Match igen för damlaget

Tjejerna spelade borta mot VVK på deras hemmaplan som är kroksbäcksplanen. Ibland är det svårt att få till det från början. Vi pratade om hur vi skulle spela och alla var enigt överrens men…vi föll tyvärr in i deras spel eller rättare sagt "tjongande" spelstil.

VVK har ju ett väldigt ungt och piggt lag men ju mer matchen gick fick vi till vårt eget spel. VVK tog ledningen i första halvlek när det var ca 2 minuter kvar. I pausen var vi alla överrens om att detta måste vi ändra på!

Vad händer? Jo,VVK gör 2-0! Ska vi knäckas? ICKE DEN! Vi reducerar genom Linda Persson.Tjejerna kämpar och får den ena målchansen efter den andra. Skam den som ger sig, genom ett fint inlägg gör Pia Lindström 2-2.

Tack för det. Alla kämpar vidare och jag tycker nog inte utan att alla spelarna verkligen var delaktiga till poängen ikväll. Att det blev en del tuffa tag drabbade båda lagen, en VVK spelare fick lämna planen på bår,och Jenny M fick kliva av planen efter ca 30 min i andra halvlek pga skada.

Men vi hade en kämpande inhoppare Vera Andersson som verkade piggna till mer och mer efter matchens gång. Ja,som sagt poäng blev det och hämta upp 0-2 är ju inte så dumt.

Nu väntas match mot MFF/DFF på söndag på stadion kl 12.00. Väl mött för alla som vill stötta vårt tjejlag!

Valby/Västra Klagstorps BK – IFK Malmö 2-2 (1-0)
Mål: 1-2 Linda Persson, 2-2 Pia Lindström

IFK MALMÖ

Sofia Svensson

Susanne Carlsson
Pernilla Fröslund
Sofia Jönsson
Karin Caesar
Madelene Ahlgren
Therese Löfqvist
Veronica Andersson
Jenny Malmström
Inger Larsson
Linda Persson
Linda Nilsson
Camilla Bergström
Pia Lindström