Helgens match mot Kosova blev ytterligare en liten missräkning för grabbarna. Förlust med 0-2 är inte acceptabelt när man har så otroligt många möjligheter att avgöra matchen.

Bekymret från förra matchen mot Kirseberg (2-2) sitter i, dvs oförmågan att göra mål på solklara målchanser. Ett par missar är acceptabelt, men när man börjar bränna 7-8 lägen så brister det i koncentration och skärpa, nog även i kunnande.

I första halvlek mot Kosova så hade vi nog 5-6 klara chanser där vi inte kan avgöra, Kosova får två chanser på kontringar och sätter bägge.

Skall vi hitta någon ljusglimt så är det att spelet blir mycket bättre för varje match. Grabbarna kommer mer och mer ifrån "7-manna fotboll", dvs blicken i marken och dribbla så mycket som möjligt. De passar och breddar spelet bra, hittar väggspel och direktpass bättre.

Vi börjar bli lite starkare och stabilare, men vi måste göra mål också, och det är som vi alla vet en ganska betydande faktor i fotbollen……..

Extra beröm till Paul Borghammar som gjorde en kanoninsats som snabbinkallad vänsterback, Riad Maxhuni och Lars Laurell är alltid lika starka och duktiga.