P15 vann Skånetrafikencup

P15 vann Skånetrafikencup i helgen efter mycket övertygande spel. Killarna gick vidare från gruppen efter två segrar och en oavgjord match

I kvarten fick vi möta Ängelholm, samma lag som besegrade oss i serien,men denna gång hade killarna rätt inställning så vi kunde slå tillbaka dem med klara 4-0 (1-0),vilket var mycket glädjande. I semifinalen vann vi över Nosaby från Kristianstad med 3-0 (1-0).

Efter två timmars vila och en lätt lunch var det så dags för final mot arrangörsklubbens eget lag IFK Hässleholm, som hade toppat upp med tre stycken 16 åringar, (som fick delta på dispens) troligtvis ville vinna på grund av att det var 10-årsjubileum.

Men det hjälpte inte denna för denna gång var vi för starka och kunde vinna med klara 3-0 (1-0),efter ett mycket bra lagspel där hela laget deltog i både försvars och anfallsspelet.

Den stora matchvinnaren i finalen blev Stefan Chlopecki som gjorde ett hattrick och belönades för detta av tävlingsledningen med matchbollen.