Abdul och Kemal uttagna till Elitpojklägret

Målvakten Abdul Semwanga-Nyende och Kemal Suljagic från IFK Malmös duktiga P86:or gick vidare från matchlägret i Landskrona den 15/6. Det innebär nu att de blivit uttagna till ELITPOJKLÄGRET i Halmstad den 24/6-29/6, för Sveriges bästa 15-åriga fotbollstalanger.

Till lägret har de 16 bästa från vart och ett av Sveriges 24 distrikt blivit uttagna. Under lägret som avgörs på Sannarps IP i Halmstad kommer de, förutom att träna att spela tre distriktsmatcher. Det kommer dessutom att spelas två All-star team matcher med de ca 50 bästa spelarna den sista dagen. Av dessa spelare tas sedan en landslagstrupp ut.

Nämnas bör att Malmö FF, Helsingborgs IF och Landskrona BoIS har vardera tre spelare med, samt att Trelleborgs FF har en spelare. Detta tyder på att IFK Malmös ungdomsverksamhet är stark och kan börja mättas med de andra skånska elitlagen.

ETT STORT GRATTIS TILL KILLARNA OCH LYCKA TILL!