Mållöst för P15 i Elitcup

IFK Malmös P15 mötte i dag IFK Holmsund vid Elitcup i Örebro. Det gick inte lika bra som i går, utan matchen slutade mållöst 0-0 trots att IFK haft de flesta chanserna.

– Vi kom inte upp i samma spelstandard som i går, men i och med den totalta dominansen första 20 minuterna borde vi vunnit matchen, säger P15-tränaren Johnny Kristensson

Första 20 minuterna dominerades totalt av IFK, motståndarna kom inte över mittplan. Efter det slappnade man av och spelet jämnades ut. IFK hade en bra period i andra halvlek också, dock utan att lyckas göra mål.

Bland flertalet IFK-chanser kan nämnas Thobias Kristenssons frisparksskott, som målvakten räddade nere vid stolproten ut till Stefan Chlopecki som dock inte lyckades förvalta chansen. För övrigt hade Ahmed Abed el Karim, Stefan Chlopecki och Firat Sahan bra chanser.

Närmast väntar Örebro Läns distriktslag på torsdag, ett tufft motstånd för "di gule". Laget ska spelas samman för att sedan delta i distriksturneringen Folksam Cup.

IFK Holmsund – IFK Malmö 0-0