Förlust mot H43

IFK Malmö förlorade årets andra träningsmatch mot elitserielaget H43 från Lund. H43 vann klart med siffrorna 23-15.

Om matchen som sådan är inte speciellt mycket att orda. Ingen av tränarna coachade speciellt aktivt, utan testade endast av trupperna. Försvaret fungerade i första halvlek mycket bra, medan vi hade lite mera problem, speciellt under en period i mitten av andra halvlek, att hålla emot defensivt.

Anfallsmässigt hade vi svårt att komma till avslut i uppställt spel, men vi skall ha i åtanke att vi har 3 helt nya 9-metersspelare, och ännu har vi inte börjat träna på det kollektiva anfallsspelet. Någon individuell spelarkritik är det knappast lönt att gå in på, dock tycker jag att Patrik Åswärds insats i mål, han stod i första halvlek och tog bl.a. 2 straffar, förtjänar att omnämnas. Nästa träningsmatch spelas mot IFK Trelleborg söndag 12/8 kl 13:30 i Söderslättshallen, Trelleborg.

Hometeam: H43
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 8-5
Scorefull: 23-15
Arena: Lunds Idrottshall
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Patrik Åswärd
Tomas Drivstedt
Erik Åström

Mikael Olsson
Daniel Thysell
Fredrik Björk
Pierre Chamizo
Marius Vargalui
Pär Winkvist
Martin Tiden
Anders Isgren
Fredrik Nilsson
Daniel Hedlund
Awayteam Sub: Marius Vargalui 5 (1)
Pär Winkvist 4
Martin Tiden 2
Mikael Olsson
Daniel Thysell
Fredrik Björk
Pierre Chamizo