Uddamålsförlust mot Drott

Träningsspelandet är inne i ett intensivt skede. Turnering i helgen och match mot SM-semifinalisten Drott under måndagskvällen. Slutsiffrorna skrevs till Drotts fördel till 31-30 efter 16-13 i paus.

IFK Malmö fortsatte på den inslagna vägen och gör bra matcher mot mer kvalificerat motstånd. IFK var så nära som 23-22 med tio minuter kvar och hade bollen i en kontring. Tyvärr missades detta läge och de efterföljande minuterna gjorde Drott två mål och vi drog på oss en utvisning. Ett underläge som vi inte riktigt lyckades resa oss ifrån. Mål i kontringen och vi hade rent av kunnat vinna matchen.

Det är skoj att se att vi håller spelet väl uppe men det som skiljer oss åt i dagsläget är att elitserielagen utnyttjar våra misstag direkt och omsätter dessa i en egen målgivande kontring.

Den dagen vi reducerar våra egna tekniska fel kan vi kanske rent av vinna matcherna mot så här kvalificerat motstånd. Det är svårt att gå in på någon spelarkritik i en match där samtliga på plan gör ett bra jobb och en bra prestation. Men dock tycker jag att Daniel Hedlund växer med uppgiften för varje match och visar en stigande formkurva. Tomas Drivstredt i mål med ca 15 fina räddningar skall också omnämnas.

Hometeam: HK DROTT
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 16-13
Scorefull: 31-30
Arena: –
Crowd: 0
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Tomas Drivstedt
Erik Åström

Marius Vargalui
Daniel Persson
Anders Isgren
Pär Winkvist
Mikael Olsson
Martin Tiden
Daniel Thysell
Fredrik Björk
Daniel Hedlund
Jimmy Nordström
Awayteam Sub: Marius Vargalui 6
Anders Isgren 5
Pär Winkvist 5
Daniel Hedlund 3
Daniel Persson 3
Daniel Thysell 3
Martin Tiden 3
Jimmy Nordström
Mikael Olsson