Juniorerna utslaget ur DM

IFK Malmös juniorer hade inget att säga till om när man förlorade DM-kvartsfinalen mot Helsingborgs IF med klara 7-0. Det var hela tiden spel mot ett mål.

– Helsingborg var bättre i allt och vi skapade inget. De ställde upp med sitt bästa lag (det laget IFK möter i serien är andralaget) och har en massa landslagsspelare, kommenterar "di gules" tränare Bertil Henriksson.

Helsingborg tog kommandot direkt och man skapade massor av chanser. 1-0 kom efter nio minuter sedan en Helsingborgs-spelare blivit frispelad och slagit in bollen. Sedan rullade det bara på och siffrorna stannade till slut vid 7-0.

– Men killarna ska ha en eloge för att de hela tiden kämpade och försökte. Per Johansson gjorde en bra insats i målet och gjorde många fina räddningar trots sina sju baklängesmål. Nana Piesie var på nytt bra och är ett stort framtidsnamn, berättar Bertil.

IFK Malmö – Helsingborgs IF 0-7 (0-3)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Per Johansson

Samer Ali
Andrei Moticeac
Jakob Bergstrand
Björn Johansson

Kelmend Doko
Daniel Karjalainen
Martin Jönsson
Luan Topalli

Jonas Persson
Nana Piesie

Avbytare

Kemal Suljagic
Artan Batiki
Mario Vargas
Jasmin Karahodic
Syrar Al-Kuwaity (målvakt)