IFK Malmös tjejer hade rena lekstugan nÀr man fullstÀndigt förnedrade IFK Klagshamn med 14-1. Ordföranden i IFK Malmös damsektion skriver följande:

"Ja dĂ„ har det varit mĂ„lkalas igen!!!! Tjejerna mötte Klagshamn borta och vann med 14-1!!!!PĂ„ en stormig och blĂ„sig plan blev det mĂ„lkalas i första halvlek med hela 6-0. Andra halvlek i medvind blev det visserligen bara spel pĂ„ ett hĂ„ll och resultatet blev dĂ„ Ă„tta mĂ„l…Dessutom blev det fyra straffar! Klagshamn hann inte med vĂ„ra spelare och fick dĂ„ ta till andra tag, vissa tog i lite vĂ€l mycket…och vi hade dessutom ett par chanser till som vi borde satt dit. Det lĂ„ter kanske lite kaxigt men sĂ„ var det ! Och fyra straffar i en match tillhör ju inte till vanligheterna, kan det betyda att vĂ„ra spelare Ă€r svĂ„rstoppade nĂ€r dom Ă€r mĂ„lsugna…???"

IFK Klagshamn – IFK Malmö 1-14 (0-6)
MÄlskyttar: Linda Persson 7 (1 str), Vera Andersson 2 (1 str), Susanne Carlsson 2, Inger Larsson, Jenny Malmström, Sofia Jönsson 1 (str)

IFK MALMÖ

Sofia Svensson

Madelene Ahlgren
Veronica Andersson
Karin Caesar
Susanne Carlsson
Marie JÀrlesÀter
Sofia Jönsson
Inger Larsson
Pia Lindström
Jenny Malmström
Linda Nilsson
Linda Persson
Camilla Berqvist