P16 förlorade svängig match

IFK Malmös P16 förlorade i dag en svängig match mot Lunds BK med 3-2.

– Vi har inte kunnat träna fotboll på två veckor p.g.a vädret. Det var vi som var det bättre laget, ledde med 2-1 med tio minuter kvar. Försvaret orkade då inte stå upp, vilket gjorde att vi släppte in två baklängesmål, kommenterar P16-tränaren Rachid Zaryouch.

Lunds BK tog ledningen efter 20 minuter, innan Arber Alijaj kvitterade efter 30 minuter. IFK Malmö tog över och en minut in i andra halvlek gör också Mokhlos Almaliki 2-1. Man skapade tre klara chanser som brändes och istället för 3-1 vände LBK till seger sista tio minuterna i matchen.

På torsdag klockan 18.30 väntar MM-final för "di gule" då man tar emot BK Olympic på Rosengårds IP.

Lunds BK – IFK Malmö 3-2 (1-1)
Mål: 1-1 (30) Arber Alijaj, 1-2 (41) Mokhlos Almaliki

IFK MALMÖ

Andreas Engler-Ludviksson

Feroz Razwan
Mohammed Faozer
Mokhlos Almaliki
Shaban Sadiku
Rashid Resk
Nima Modyr
Enis Turkovic
Andreas Madenovic
Arber Alijaj
Josef Lukic
Mattias Andersson
Lirim Osmani