Gula töserna klara för kval

IFK Malmös tjejer avslutade säsongen med att besegra Husie DIF med 1-0, men det satt hårt inne. Man hade många chanser innan man till slut lyckades sätta en straff. Nu väntar kval till division 4

Ann Malmström:
"Ja då var sista seriematchen spelad. Och att den slutade med vinst var ju inte heller så dumt! Seger över Husie med 1-0 Vi hade många fina målchanser men Husies målvakt var mycket bra. Men till slut fick även hon ge vika Linda Persson blev nerdragen i straffområdet och domaren hittade pipan…Vera Andersson satte straffen i nät och vi jublade alla, kanske inte vår trogne supporter Lennart Holm som än en gång bjöd på sina armhävningar när tjejerna gör mål (tur att han inte var med i Klagshamn) Lennart gör nämligen ca 20 st per mål !! Tack ska du ha!

Spelet var väl ganska övertygande vårt men vi fick inte till det, kanske berodde det på att vårt passningsspel kunde varit bättre… Nu ser vi framåt och det vankas kval när och var får vi återkomma med jag vill härmed även tacka några trogna supportrar till nämligen Bertil, Folke, Kent L det är nog inte många hemmamatcher dom har missat!"

IFK Malmö – Husie DIF 1-0 (0-0)
Målskytt: Veronica Andersson str.

IFK MALMÖ

Emma Olsson

Madelene Ahlgren
Veronica Andersson
Karin Caesar
Lisa Carlsson
Sofia Jönsson
Inger Larsson
Pia Lindström
Therese Löfqvist
Jenny Malmström
Camilla Bergström
Linda Persson
Linda Nilsson

Avbytare

Veronica Ahlgren
Marie Järlesäter
Sofia Svensson (målvakt)