Tredje raka cupsegern för P15

IFK Malmös P15 tog i helgen sin tredje raka cupseger mot ett år äldre spelare, när man vann Påarpscupen.

I helgen tog killarna en ny cupseger i Påarpscupen. Efter att ha vunnit gruppen fick killarna i semin möta hemmalaget Påarp. En semifinal som var mycket jämn och innehöll massor av chanser för båda lagen att avgöra. IFK spelarna missade säkerligen en handfull chanser att avgöra i öppet mål men sköt utanför, samtidigt som vår målvakt Adnan Zukancic radade upp den ena kanonräddningen efter den andra.Efter full tid stod det otroligt nog 0-0 och matchen gick till förlängning och skulle avgöras med goalden goal.

Efter de två första förlängningsminuterna var ställningen alltjämt 0-0 och när varje lag skulle ta ut varsin spelare gavs det mer ytor för killarna att spela på. Efter ca 30 sekunder i andra förlängningen bröt Tobias ett anfall och drev upp bollen. Han kunde sedan med ett hårt och lågt skott sätta bollen i mål och på så vis avgöra en jämn och chansrik semifinal.

I finalen mötte killarna Markaryd och gjorde 1-0 redan efter 30 sekunder genom Zoran, och 2-0 två minuter senare genom Carlos. Men Markaryd kom igen och hade kvitterat efter 8 minuter, men killarna fortsatte att kriga fast benen var sega efter den tuffa semin mot Påarp och kunde till slut vinna med 4-2 efter mål av Firat och Aki. Måste berömma killarna för deras tredje raka cupseger mot ett år äldre spelare, samt Adnan som i denna cupen höll oss kvar tack vare ett superbra jobb i målet.