Juniorerna till kvartsfinal mot MABI

Det var blandade resultat för IFK Malmös lag under lördagen. Juniorerna blev klara för kvartsfinal mot MABI, medan damerna förlorade båda sina matcher.

Juniorerna gjorde vad man skulle och vann sina tre matcher. Det fanns perioder som var riktigt bra och då kom också målen. Bland målskyttarna i dag märktes Kelmend Doko, som gjorde fyra av målen i 8-0 matchen mot Kirsebergs IF 3. Kvartsfinalen mot MABI kommer att spelas den 5 januari.

Damerna förlorade sin första match mot Husie IF, men bara med 3-1, sedan man kämpat tappert in i det sista, även om Husie hade det mesta av spelet. I den andra matchen stod IFK Klagshamn för motståndet, ett lag IFK normalt brukar slå ganska enkelt utomhus. Det ville sig dock inte i dag och Klagshamn, som förlorade med 9-0 mot Husie IF, besegrade "di gule" med 2-1.

Damer Seniorer

Husie IF – IFK Malmö 3-1
Mål: 2-1 Linda Persson

IFK Malmö – IFK Klagshamn 1-2
Mål: 1-0 Veronica Ahlgren

Juniorer 18 år

Kulladals FF 2 – IFK Malmö 1 1-3
IFK Malmö 1 – Kirsebergs IF 3 8-0
IFK Malmö 1 – Höllvikens GIF 2-1