P15 vände mot Kulladals P16

IFK Malmös P15 gjorde en bra match när man vände 0-2 underläge i paus till 3-2 seger mot Kulladals FF:s P16-lag.

– De hade ett högt tempo i den första halvleken som vi inte kom in i. Vi snackade igenom detta i paus och i andra blev vår aggressivitet mycket bättre. Lagmoralen var avgörande och den satte stopp för deras framfart, kommenterar P15-tränaren Christian Påhlsson.

Efter att Kulladal haft ledningen med 2-0 i paus tog sig IFK samman och vände på steken. 1-2 genom Enis Bakilja kom efter 55 minuter. En frispark från Blerim Mullici långt ute på vänsterkanten går i en lång lyra till Daniel Jovanovic vid bortre hörnet som slår till på volley. Bollen går rakt i händerna på Kulladalsmålvakten som dock inte lyckas hålla kvar bollen och kvitteringen är ett faktum efter 61 minuter. Enis Bakilja avgör sedan med 3-2 i den 73:e minuten.

– Vi hade ett nytt mittbackspar som skötte sig väldigt bra. Blerims offensiva löpningar fungerade mycket bra och Hajriz täckte upp fint.

Närmast för IFK väntar Trelleborgs FF.

IFK Malmö – Kulladals FF 3-2 (0-2)
Mål: 1-2 (55) Enis Bakilja, 2-2 (61) Daniel Jovanovic, 3-2 (73) Enis Bakilja

IFK MALMÖ (4-4-2)

Adam Musse

Tawfiq Shams
Blerim Mullici
Nick Holk
Sindri Jonsson

Edgardo Menjivar
Hajriz Maloki
Zaidoon Latoof
Daniel Jovanovic

Paul Havn
Enis Bakilja

Avbytare

Nezir Mehmeti (Adam Musse 40)
Carl Holm
Farid Mosavi
Ymridin Gashi