Rapport från P10-1 och P10-2

Martin Hajdu, tränare för IFK Malmös P10, lag 1 och 2, rapporterar från respektive lags senaste matcher.

P10-1

Laget spelar ett 3-2-1 system där ytterbackarna är väldigt offensiva. Jag tycker att samtliga i laget spelade bra, både offensivt och defensivt. De samarbetade och hjälpte varandra väldigt bra.

Före matchen frågade jag grabbarna vem som ville slå hörnsparkarna, då var det ingen som ville det. När vi fick en hörna så steg våran mittback upp och skruvade in bollen så pass bra att den studsade på en motståndare och gick rakt in i mål.

Soner hade även en annan väldigt bra slagen hörna som gick precis utanför målet. En annan spelare som jag tyckte visade att han verkligen kan när han vill, det var Joshua. Han sprang och sprang och kämpade väldigt mycket. Annars är jag väldigt nöjd med grabbarnas spel.

IFK Malmö – Kulladals FF 7-2
Mål: Emil B 2, Joshua D 2, Linus 2, Soner

IFK MALMÖ (3-2-1)

Christoffer

Erik
Soner
Dennis

Patrice
Joshua D

Emil B

Avbytare

Jesper
Linus

P10-2

Vi spelade med samma system som i förra matchen 3-2-1. Några spelare som blev kallade kunde inte komma så vi fick låna några grabbar från den tidigare matchen.

Ibland blev det lite för mycket "alla på bollen", men jag tycker att grabbarna skötte sig väldigt bra. Det stod 2-0 till oss som vi tappade till 2-2. Efter detta var det som om vi fick en liten "kick" och spelade stundtals ut motståndarna. Matchen slutade 5-2 där jag tycker att Osama som inte tränar med de andra grabbarna (Vi har två stora grupper i P92), gjorde väldigt bra ifrån sig. Även våran målvakt, Erik spelade väldigt bra och räddade oss några gånger.

IFK Malmö – Kulladals FF 5-2

IFK MALMÖ (3-2-1)

Erik

Zagge
Martin H
Jwan

Patrice
Orlando

Osama

Avbytare

Jesper
Joshua D

Lördagen den 6 april, klockan 09.00 och 10.00 på plan 4 (konstgräs) möter vi Helsingborgs IF. Vad jag har hört så kommer deras supporterklubb att följa med så ni får gärna komma och heja fram våra små grabbar!

Grabbarna har sett fram emot detta väldigt länge och jag hoppas att vi kan prestera lika bra som vi gjorde nu mot Kulladal.

Text: Martin Hajdu