Juniorerna förlorade genrepet

IFK Malmös förlorade genrepet mot seriekollegorna i Anderslövs BoIK. IFK gjorde ingen bra match och Anderslöv kunde vinna med 3-0.

– Det finns inte så mycket att säga mer än att vi mötte ett bättre lag. Vi bjöd dem dessutom på två mål. Matchen var vår första på gräs och det syntes märkbart på spelarna. Varken vi eller planen var bra, kommenterar IFK Malmös J-lagstränare Rachid Zaryouch.

I en mållös första halvlek blev Rashid Resk utvisad efter 34 minuter. Han gick tufft in i en nickduell och domaren hävdade att han skadade sin motståndare, vilket inte var fallet. Eftersom det var en träningsmatch fick man sätta in en ny spelare och in kom Nima Modyr.

Anderslöv tog kommandot i den andra halvleken och bara fyra minuter in på halvleken gjorde man 1-0. IFK:s Jonas Pantelidis slår ett inlägg efter 55 minuter till Shaban Sadiku som missar målet. Istället för kvittering avgör Anderslöv med två mål i den 60:e och 65:e minuten. Med sju minuter skadades IFK:s Mattias Andersson och Samphan Promsri-Målgren fick åter komma in, trots att Samphan tidigare fått gå ut p.g.a. en smäll på foten.

Anderslövs BoIK – IFK Malmö 3-0 (0-0)

IFK MALMÖ

Andreas Engler-Ludviksson

Lirim Osmani
Mohammed Faour
Andreas Mladenovic
Samphan Promsri-Målgren

Jonas Pantelidis
Anosh Seyedi
Rashid Resk
Enis Turkovic

Shaban Sadiku
Mokhlos Almaliki

Avbytare

Mattias Andersson (Samphan Promsri-Målgren 28)
Nima Modyr (34)
Ibrahim Abou-Alpha (Mohammed Faour 45)
Pcurja Mansouri (Enis Turkovic 55)