Rapport från P10-3

Sam Draycott, tränare för IFK Malmös P10-3 rapporterar från senaste matchen.

De lojala fansen som hade stigit upp tidigt denna söndagsmorgon för att titta på matchen mot Heleneholms SK bjöds på en mycket underhållande fotbollspremiär och en klarblå himmel.

Grabbarna spelade utan rädsla och med ett bra självförtroende. Instruktioner hade getts till grabbarna om många passningar och mycket rörelse, samt att de skulle våga skjuta och utmana . Allt det här gjorde de mycket effektivt.

Alla mål var av bra kvalité, ett bra långskott av Milad Kahidani. Osama Krayem stod för flera fina passningar och många eleganta dribblingar. Förutom att göra ett mål själv lade han även inläggen till Martin Jönssons båda mål. Tim, Hamid och Milad var utmärkta i försvaret och utöver detta hade vi en bra kommunikation inom laget.

Spelarbedömningar

Jonathan Medina – målvakt som har imponerat mycket och blir bättre och bättre för varje match.

Hamid Farzamnia – tuff och skicklig spelare med stark vilja och bra spelförståelse.

Milad Kahidani – allround spelare som har ett mycket bra skott. Han har också en bra vilja och brukar alltid vara först på bollen.

Tim Norman – motorn i laget, springer och kämpar hela tiden men frågar aldrig om han får byta. En osjälvisk spelare som jobbar för laget.

Martin Jönsson – liten och mycket snabb med massor av energi. Tycker om att utmana försvarspelare och har en bra syn på spelet.

Levent Kizilarmut – Levent är vänsterfotad och hans fint i den förra matchen mot Håkanstorp glömmer jag aldrig. Motståndarna visste inte vad som var på gång. 150 överstegsfintar per minut måste han har varit uppe i. Ett mycket bra vänsterskott har han också.

Jhoel Andrade – Jhoel har kämpat hårt under vinterträningen och har förbättrats mycket. Han fick komma in och känna på att spela match och det gick mycket bra. Har ett brinnande intresse för fotboll och är en mycket bra kille att ha i laget.

Khalid – har inte varit i klubben så länge, men han kämpar bra och vill lära sig spela fotboll.

Osama Krayem – när han spelar bra är han underbar att titta på . En mycket fin bollkontroll och en helt fantastiskt förmåga att kunna dribbla av spelare utan att det ser ut som om han försöker göra det.

Amin Petsompan – Amin är säker i tacklingarna och mycket löpvillig, helt enkelt en bra lagspelare.

Heleneholms SK 2 – IFK Malmö 3 2-4 (0-2)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Martin Jönsson 2, Osama Krayem, Milad Kahidani

IFK MALMÖ

Jonathan Medina

Hamid Farzamnia
Milad Kahidani
Tim Norman
Martin Jönsson
Levent Kizilarmut
Jhoel Andrade
Khalid
Osama Krayem
Amin Petsompan

Nästa match är på lördag den 4/5 klockan 12:00 då vi möter Husie IF på Stadions konstgräs.

Text: Sam Draycott