Tvåsiffrigt för P15

IFK Malmös P15 vann seriepremiären över Skurups AIF med siffrorna 10-0.

– Det finns egentligen inte så mycket att säga, det är bara att titta på siffrorna. Skurup stred dock upp bättre än senast vi mötte dem. Då vann vi bara med 1-0, eftersom de bara försvarade sig, men nu försökte de vända spelet och gå till anfall, kommenterar IFK Malmös P15-tränare Christian Påhlsson.

IFK ägde hela matchen, men det dröjde 21 minuter innan man tog ledningen. Blerim Mullici frispelar Paul Havn som enkelt kan sätta 1-0. De flesta IFK-målen tillkom också efter frispelningar eller soloprestationer. Matchens vackraste mål var ändå en lobb från trettio meter av Edgardo Menjivar.

– Vårt kantspel fungerade väldigt bra och det är starkt att vi trummar på hela matchen trots att vi leder med 5-0 i halvtid.

IFK Malmö – Skurups AIF 10-0 (5-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Alen Stojanovski, Malmö
Mål: 1-0 (21) Paul Havn, 2-0 (23) Zaidoon Latoof, 3-0 (30) Blerim Mullici, 4-0 (31) Edgardo Menjivar, 5-0 (36) Zaidoon Latoof, 6-0 (42) Yasinne Sonmah, 7-0 (61) Daniel Jovanovic, 8-0 (65) Mohammed Al-Heich, 9-0 (68) Mohammed Al-Heich, 10-0 (74) Paul Havn
Varningar: Zaidoon Latoof

IFK MALMÖ (4-5-1)

Nezir Mehmeti

Darjan Maletic
Ali Jasim
Nick Holk
Sindri Jonsson

Daniel Jovanovic
Hajriz Maloki
Paul Havn
Zaidoon Latoof
Edgardo Menjivar

Yasinne Sonmah

Avbytare

Mohammed Al-Heich (Paul Havn 46)
Juan-José Cruz (Hajriz Maloki 46)
Blerim Mullici (Daniel Jovanovic 47)