Rapport från P10-3

Sam Draycott, tränare för IFK Malmös P10-3 rapporterar från senaste matchen.

Andra matchen i P10 grupp E spelades mot Husie IF 4 och förlorades med 2-3. Ett mycket bra passningsspel och en stenhård vilja hade grabbarna.

Det var kul att vara med och speciellt roligt att vara ungdomstränare idag. Det var också glädjande att nästan alla föräldrar kom till matchen och ett stort intresse finns bland föräldrar och barn. Jag hoppas att vi kan vara lika många på samtliga matcher.

Vi började bra och skapade många målchanser, passningsspelet blir bättre och bättre för varje match och ibland kan det se riktigt bra ut. Peter Wiahl som har varit med i samtliga matcher spelade med stort hjärta och hans inställning är en bra förebild för samtliga lagkamrater.

Trots inledningen var det Husie som tog ledningen, men precis innan halvlek kvitterade vi genom ett mål av Milad Kahidani. En bit in i andra halvleken tog vi ledningen av ett bra avslut av Nima Yassimi som rundade målvakten mycket elegant. Husie gjorde sedan två mål på de två halvchanser de skapade under hela andra halvleken.

Grabbarna var lite besvikna, med en sådan föreställning förtjänade de att vinna.

IFK Malmö 3 – Husie IF 4 2-3 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-1 Milad Kahidani, 2-1 Nima Yassimi

IFK MALMÖ

Jonathan Medina

Delfin Dajaku
Hamid Farzamnia
Peter Wiahl
Milad Kahidani
Osama Krayem
Amin Petsompan
Levent Kizilarmut
Martin Jönsson
Tim Norman
Khalid El.Tanjy
Nima Yassimi

Text: Sam Draycott